CSÖKKENTSE TELEFONKÖLTSÉGEIT MOST

VÁLTSON VOIP SZOLGÁLTATÁSRA

Szolgáltatásunk segítségével azonnal kedvező percdíjakkal beszélhet és elfelejtheti a magas előfizetési díjakat.

Milyen előnyei vannak az IP telefon használatának ? Nincs hűségidő, nincs csúcsidőszak, minden időszakban egyformák a költségek.

Mi az a VoIP és miben segíthet cégemnek ?

Ma már a beszédhang átvitele az interneten keresztül történik és nem a régi vezetékeken, a telefonközpontok feladatait pedig számítógépek veszik át. Az IP telefon szolgáltatásunkkal kiváló hangminőség mellett nagymértékben csökkentheti cége telefonszámláját, így különösen megéri azon vállalatok számára, akik gyakran telefonálnak vidékre, más országokba, vagy a tengerentúlra.

A nagy sávszélességű internet eléréssel és Wi-Fi eléréssel a mobil készülékek az internethez csatlakozva szintén elérhetik szolgáltatásunkat. A VoIP segítségével sok esetben elérhetővé válnak olyan szolgáltatások, vagy éppen leegyszerűsödnek feladatok, melyek a hagyományos analóg telefonkészülékekkel, telefonközpontokkal nehézkesek lehetnek.

Az IP telefonálás korszerű, rugalmas és költséghatékony alternatívája a hagyományos vezetékes telefonálásnak. Velünk egyszerűen térhet át az IP telefon használatára, és élvezheti annak minden előnyét.

VoIP szolgáltatásunk IPPBX rendszerrel kombinálva

Rendelje meg VoIP szolgáltatásunkat IPPBX rendszerünkel kombinálva, így minden VoIP alapú extra kényelmi szolgáltatás előnyeit élvezheti.

Legyen szó több központi szám kezeléséről, nemzetközi számok használatáról, mobil számra írányításról, telephelyek összekötéséről, vagy nem fogadott hívások kimutatásáról, egy IPPBX segítségével a maximumot hozhatja ki VoIP előfizetéséből.

  • IPPBX rendszerünkel cége komplex szolgáltatáshoz jut..
  • Szolgáltatásunkkal akár nemzetközi számokból is választhat.
  • Számonkénti szabályokat alkalmazhat, PBX szolgáltatással.
  • Számai mindig elérhetőek, PBX esetén nincs elveszett hívás.
  • Számait mobilra is inrányithatja, nem szükséges VoIP kliens.

Legyen elérhető bárhol és bármikor

VoIP szolgáltatásunkat beállíthatja bármely mai mondern VoIP alapú mobil applikációban, így hívásokat fogadhat és indithat VoIP hálózaton is mobiltelefonja segítségével.

Nemzetközi hívószámok esetén is, szabadon, bárhol elérhető a külföldi kirendeltségének számain, emelett szabadon bonyolithat hívásokat a tengerpartról írodai számairól is, mobilja segítségével.

layout styles

VoIP szolgáltatás előnyei

Az ePax VoIP szolgáltatása lehetővé teszi, hogy ügyfeleink belföldre és külföldre rendkívül kedvező percdíjakon telefonáljanak a korszerű IP technológia segítségével.

A technológia lehetővé teszi az üzemeltetési költségek csökkentését is, így a tarifák a hagyományos szolgáltatókhoz képest a helyi, helyközi és nemzetközi hívások esetében is drasztikusan alacsonyabbak.

Gyorsan hozzájuthat

Megrendelés esetén akár 1 napon belüli szerződéskötés és máris olcsóbban telefonálhat.

Alacsony hívásköltség

Kiemelkedően olcsó nemzetközi és belföldi percdíjak, másodperc alapú számlázással.

Olcsó havidíj

Az általános szolgáltatókhoz képest, sokkal olcsóbb előfizetési díj. Nincs hűségidő, nincs kötelezően lebeszélendő egyenleg.

Számhordozás

Számhordozással megtarthatja jelenlegi hívószámát, Önnek csak döntenie kell, a számhordozást cégünk intézi Ön helyett.

Szeretne ajánlatot kérni ?

01

Ajánlat kérés

Amennyiben bármely szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, jelezze ígényét kapcsolati ürlapunkon keresztül, kérjen visszahívást.

02

Egyeztetés

Ajánlatunk minnél pontossabb elkészítése érdekében, kollégánk jelentkezni fog, hogy pontossan megbeszéljük mit szeretne.

03

Árajánlat

Az igények pontos felémérése után, kollégáink elkészítik árajánlatát, melyet maximum 72 órán belül elküldjük a megadott email címre.

Visszahívást kérek
layout styles

Nemzetközi hívószám

Külföldi kirendeltséggel rendelkezik vagy terjezkedni szeretne más országok írányába ? Külföldi ügyfelei számára fentartott ügyfélszolgálatát Magyarországon szeretné kezelni ?

Soha nem volt még ennyi lehetőség a nemzetközi piacra lépéshez. Kell egy jó ötlet, vagy egy jó termék, az ePax biztosít hozzá nemzetközi hívószámokat akár 60 országból és minden előállt egy jó üzlethez. EU, Kína, USA, Kanada, bárhol beindíthatja vállalkozását, és helyi telefonszámon fogadhatja a megrendeléseket itthon.


Meglévő hívószám hordozása

Segítünk Önnek pénzt spórolni! Önnek jelenleg is van vezetékes telefonja? Akkor bizonyára tudja, hogy a vezetékes telefon viszonylag magas fenntartási költsége egy olyan kiadás, amelynek döntő többsége megspórolható.

Egy vezetékes vonal fenntartásának vannak olyan összetevői, amiért csak fizet, de többnyire nem kap érte semmit. Ilyen pl. az előfizetési díj is. Ha Ön úgy dönt, hogy az ePax ügyfele lesz, számhordozással megtarthatja jelenlegi hívószámát bármely földrajzi körzetben él. Mi lesz az óriási különbség? A számhordozást követően a telefon vonalai már VoIP alapon fognak működni, azaz meglévő internetkapcsolaton adat formájában fog megérkezni a hang. Ezen túl a hordozott földrajzi számok fenntartásának mindössze egy számhasználati díja lesz, ami nettó 200 Ft / hó / telefonszám havonta.

style switcher

layout styles

A biztonság VoIP -nál is fontos

Tartsa kordában telefonköltségeit! Az ePax rendszerében háromszintű biztonsági korlát van beépítve, hogy az Ön pénze mindig biztonságban legyen az illetéktelen felhasználóktól.

Amennyiben nem akar egy előre meghatározott összegnél többet költeni telefonálásra, vagy tudja, hogy az adott számlázási időszakban biztosan nem fog átlépni egy bizonyos összeget, megadhatja a letelefonálható összeg felső határát. Rendszerünk mindig éber, figyeli egyenlegét, és az Ön által megadott biztonsági korlát elérésekor korlátozza kimenő hívásait. További biztonsági beállítások megismeréséhez, keresse ügyfélszolgálatunkat.