Modern és innovatív

Webalkalmazás Fejlesztés

Ön megálmodja, mi elkészítjük. Ügyfélbarát fejlesztés, precíz tervezés és kiemelt minőség.

Személyre szabott üzleti alkalmazással maximalizálhatja cége bevételeit! Segítünk az optimális megoldás kiválasztásában.

Mikor és miért van szüksége Webes alkalmazásra ?

Az üzleti folyamatok hatékony, átlátható és követhető kialakítása alapkövetelmény a KKV és nagyvállalati szektorban egyaránt, így Ön sem engedheti meg magadának, hogy lemaradjon, hiszen a versenytársai pillanatok alatt megelőzhetik!

Sőt, sokszor nem tőlük, hanem az újonnan piacra lépőktől kell tartani.

Szeretné az excel tábláit egy funkcionális web alapú alkalmazásra cserélni, ami támogatja a növekvő értékesítési terveit? Mi segítünk kialakítani úgy az alkalmazást, hogy az hatékony, felhasználóbarát legyen és maximálisan illeszkedjen az üzleti céljaidhoz.

Átláthatatlanok az üzleti folyamatok? Vonja össze a pénzügyi műveleteket minden egyéb vállalaton belüli folyamattal és optimalizálja cége erőforrásait. Személyre szabott üzleti alkalmazással könnyebben maximalizálhatja profitját!

Bízza ránk applikációjának üzemeltetési feladatait

Egy Webes applikáció élete nem ér véget az átadással.

Az alkalmazás kiszólgáló elemek ( szerverek, konténeres megoldások, adatbázisok ) törődést igényelnek. Szükségesek a rendszeres frissítések, az eseteleges sérülékenységek befoltozása vagy a biztonsági mentések és a állandó rendelkezésre állás biztosítása.

Mi levesszük e terhet az Ön válláról, cégünk segítségével az üzemeltetési feladatok nem okoznak gondot.

  • Webes rendszerek 24/7 felügyelete.
  • Teljesítmény monitoring és erőforrás management.
  • Magas rendelkezésre állasú rendszerének tervezése.
  • Szerver felügyelete, karbantartása, működésének fenntartása.
  • Fejlesztői rendszerek üzemeltetése, felügyelete, karbantartása.
  • Fejlesztői rendszerek performancia monitoringja, tesztelése.

Rapid fejlesztés azaz piacra mielőbb !

A mai informatikai és gazdasági környezetben luxus egy hosszú fejlesztés finanszirozása, mely átadása hónapokban, években mérhető.

Ön és ügyfelei is mihamarabb elérhető funkciókat és kényelmi szolgáltatásokat szeretnének, a folyamatok kényelmes és gyors kialakítását és utókövetés formájában a rendszer finomhangolását.

Velünk mindezt megkapja. Fejlesztéseink során arra törekszünk, hogy amint egy funkció, applikáció szolgáltatása kész máris tesztelhető legyen az ön számára és döntésétől függően akár már a teszt után élesíthető legyen.

style switcher

Szeretne ajánlatot kérni ?

01

Ajánlat kérés

Amennyiben bármely szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, jelezze ígényét kapcsolati ürlapunkon keresztül, kérjen visszahívást.

02

Egyeztetés

Ajánlatunk minnél pontossabb elkészítése érdekében, kollégánk jelentkezni fog, hogy pontossan megbeszéljük mit szeretne.

03

Árajánlat

Az igények pontos felémérése után, kollégáink elkészítik árajánlatát, melyet maximum 72 órán belül elküldjük a megadott email címre.

Visszahívást kérek
layout styles

Üzleti folyamatok automatizálása

A folyamatautomatizáláshoz meg kell értenünk az üzleti lépéseket, az információk áramlását és a velük járó kötelezettségeket, amely alapján javaslatokat teszünk arra, hogyan és miként lehet ezeket automatizáltan és akár azokat külső emberi beavatkozás nélkül elvégezni és fenntartani.

Az automatizálással kapcsolatos cél minden esetben a hatékonyság növelése és a költségek csökkentése. Különösen akkor szükséges amikor a feladatokkal kapcsolatos adminisztratív és egyéb járulékos munkák arányaiban meghaladják a valós feladatokét, esetleg olyan monoton, állandóan ismétlődő tevékenységek esetében, melyek feleslegesen emberi erőforrásokat vonnak el a produktív tevékenyégek elől.


Webalkalmazás vagy weboldal?

A két fogalom sokszor összemosódik, de a kettő sokban különbözik.

A weboldalakról legtöbbször egy statikus bemutatkozóoldal és néhány kép jut az átlagfelhasználó eszébe, emiatt pedig hajlamos a saját lehetőségeit túlzottan behatároltnak tekinteni.
A böngészők rengeteg fejlődésen estek át az utóbbi években, egyre inkább előtérbe kerülnek az olyan egyedi szoftverek, amelyek böngészőn keresztül érhetőek el, alkalmasak kiváltani az asztali szoftverek nyújtotta funkciókat. Amennyiben komplex funkciókat, esetleg saját platformot szeretne készíteni, akkor válassza a webalkalmazás fejlesztést.

style switcher

layout styles

SaaS , avagy a modern webfejlesztés lehetőségei

A SaaS ( Software as a Service ) olyan megoldás, amelyben a felhőszolgáltatások erejét használjuk ki.

Az elkészített alkalmazás valamilyen központi szerveren fut, illetve az adatok tárolását is itt szokás megoldani. Ennek köszönhetően a felhasználók gépeit szükségtelen nagy számítási kapacitással felszerelni, mindössze megjelenítőként funkcionálnak, a megrendelő pedig komoly költségeket takaríthat meg. További előnye a hagyományos asztali alkalmazásokkal szemben, hogy a klienseken ritkán, akár soha nincs szükség az alkalmazás frissítésére, elég elvégeznünk azt a szervergépen.