• darkblurbg
  Rendszerfelügyelet - Tanácsadás
  Munkatársaink magas szintű tapasztalatokkal, teljes körű szolgáltatásokkal állnak rendelkezésére.
 • darkblurbg
  VoIP alapú telefon szolgáltatás
  Felejtse el a drága előfizetési díjakat, cégünk segítségével havi költségei eltűnnek.
 • darkblurbg
  Informatikai biztonsági megoldásaink
  Felügyeletben és felülvizsgálatában egyaránt segítséget tudunk nyújtani.
 • darkblurbg
  Mobil alkalmazás fejlesztés
  Legyen ott a több mint 3 millió mobilinternet előfizető mobil eszközén , 3 millió ember zsebében.

Az ePax Kft.-ről

Az ePax Kft. egy 100%-ig hazai tulajdonban lévő komoly és elkötelezett cég a magyar piacon. Összetett és kapcsolódó divíziói, szakmai és tanácsadói háttere biztosítja azt, hogy olyan ügyfélorientált szolgáltató legyen, mely arra törekszik, hogy Ön számára mindig hasznos és jól használható megoldásokat kínáljon.

Cégünk szolgáltatásai között mind a kis- és középvállalatok megtalálják az igényeiknek és elképzeléseiknek megfelelő szolgáltatásokat

Cégünket stabil kreatív szakmai háttér, igényekre fejlesztett rugalmas megoldások, innováció, kiszámíthatóság és gyorsaság jellemzi. Az egyedi esetek kezelésében is nagy rutinunk van; így olyan problémával vagy kéréssel is fordulhat hozzánk, amelyet más szolgáltatók nem tudtak megoldani vagy teljesíteni.


Egyedi igények szerinti rugalmas informatikai megoldásokkal és fejlesztésekkel támogatjuk ügyfeleink stabil és hatékony működését, amelyek segítségével rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthatnak meg.

Az informatika számos ágában állunk ügyfeleink rendelkezésére


 • Telekommunikáció
 • Hardver kis és nagykereskedelem
 • Hálózatok kiépítése-üzemeltetése
 • Szerver szolgáltatások
 • Webdizájn és Webfejlesztés
 • Szoftverfejlesztés
 • Szaktanácsadás
 • IT biztonság - Biztonságtechnika

Amiben hiszünk

Vállalkozásunk küldetése, hogy a legmagasabb szinten nyújtson szolgáltatásokat a megrendelőinknek a legmodernebb technológia felhasználásával. Több éves tapasztalattal rendelkezünk számítógépes hálózatok üzemeltetésében, tervezésében, kiépítésében. Emellett nagy tapasztalattal rendelkezünk szoftverfejleszés és telekommunikáció terén is. Portfóliónkba tartozik még a beléptető és kamera rendszerek tervezése, kivitelezése , továbbá weboldalak készítése, domain és tárhely ügyintézés, informatikai oktatás, informatikai felmérés, projekttervezés, távadminisztrációs hálózatfelügyeletet és cégek részére rendszergazdai szolgáltatást havidíjas vagy eseti  konstrukcióban.

Hiszünk a mindkét fél számára megfelelő és hosszú távú kapcsolatban. Ennek érdekében őszintén és nyíltan beszélünk az általunk üzemeltetett informatikai rendszerekről. Kizárólag olyan megoldásokat támogatunk és ajánlunk, amelyeket adott helyzetben magunknak is választanánk.


Munkalehetőség

Amennyiben szeretnél a csapatunkhoz tartozni, örömmel fogadjuk jeletkezésed bármelyik elérhetőségünkön.
Kérjük mellékelj egy szakmai önéletrajzot és egy referencia listát az alábbi e-mail címre:

office@epax.hu